UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROGRAMI
Çalışma ve İş Kurumu Bursa İl Müdürlüğü ve Yönetim Akademisi arasında düzenlenen protokol çerçevesinde Bursa’da bulunan modern eğitim salonlarımızda nitelikli eğitici kadrolarımızla sunduğumuz Girişimcilik Eğitim Programını tamamlayan kursiyerlerimiz, Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Katılım Belgesi ile İş Kurma hayallerine Kosgeb desteği ile desteklenmektedir. Tamamen ücretsiz olan Girişimcilik Eğitim Programlarında katılımcıların işsiz olması halinde günlük 20 TL katılım ücreti almaktadırlar. Eğitimler toplamda 32 saat ve 4 gün sürmektedir.
Girişimcilik Eğitimlerine katılım ile ilgili aşağıdaki iletişim bilgilerinden bizimle görüşebilir yada hizmet talep formuna iletişim bilgilerinizi bırakarak size ulaşmamızı sağlayabilirsiniz.
İletişim Bilgileri
- info@yonetimakademisi.com.tr
- 0551 254 56 38
- 0532 137 95 72
Hizmet Talep Formunu Doldurmak için Tıklayın
“Kendi İşinizi Kurmanıza Yardımcı Olalım”
Girişimcilik eğitim programı, İşkur’a kayıtlı kişilere yönelik olarak kendi işlerini kurmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla uygulanan programlardır.
Girişimcilik eğitim programı kapsamında temel seviye girişimcilik eğitimi, “Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) arasındaki Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolünde” belirlenen esaslar çerçevesinde gerçekleştirilmektedir.
Eğitim programı bitiminde, katılımcılara Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi verilmektedir. Bu belge, KOSGEB Yeni Girişimci Desteğine başvuruda gerekmektedir.
GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMININ SÜRESİ
Temel seviye girişimcilik eğitimi, sınıf içi eğitim ve atölye çalışmalarından oluşmakta olup en az 32 saat sürmektedir.
GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMINDAN YARARLANMA ŞARTLARI
• İşkur’a kayıtlı olmak,
• 18 yaşını tamamlamış olmak,
• Girişimcilik eğitim programında aynı modülden daha önce yararlanmamış olmak,
• İş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olmak,
Bu kapsamda Kuruma kayıtlı olanlardan özellikle işletmesini geliştirmek isteyenler için de girişimcilik eğitimleri verilebilmektedir.
Ayrıca tarımsal faaliyette bulunanlar ile isteğe bağlı sigortalı sayılanlar, sosyal yardım, özürlü maaşı ile dul ve yetim aylığı alanlar da girişimcilik eğitim programlarından yararlanabilirler.
GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMLARINDA KARŞILANABİLECEK GİDERLER
• Katılımcı zaruri gideri
• İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigortası Primi
• Genel Sağlık Sigortası Prim Giderleri
BAŞVURU YERİ VE ZAMANI
81 ilde bulunan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile hizmet merkezlerine istenildiği zaman başvuru yapılarak iş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanarak programa katılabilirsiniz.
Yorum yapılmamış